Presentkort Keramikkurs

Presentkort för kurser

Så här gör du: 

Välj den kurs du önskar att ge bort. Gå till betalning. 
1. I meddelanderutan skriver du att du vill ge bort kursen i gåva.
2. Skriv ner din personliga text
3. När jag mottagit din beställning skapar jag ett presentkort, med din personliga text samt information om kursen, adress m.m. Denna mailar jag till mailadressen du uppgav som du sedan kan skriva ut och ge bort som ett presentkort.


Att köpa ett presentkort för en kurs i att skapa med lera är en fantastisk idé för den kreativa personen i ditt liv. Här är några skäl:

  1. Kreativt utlopp: Att arbeta med lera ger en unik möjlighet att utforska och uttrycka sin kreativitet. Alternativen är många. Genom att handbygga i lera får man en chans att släppa loss sin fantasi och man kan skapa allt från bruksföremål till fantastiska skulpturer. Genom drejning får man en alldeles speciell närhet och känsla för leran. Denna teknik kräver mycket övning, men eftersom jag alltid sitter intill vid drejskivan och guidar hela tiden så kan man redan vid första gången dreja sig en mugg, skål eller liten vas.   

  2. Terapeutiskt värde: Att arbeta med händerna och skapa något från grunden kan vara otroligt terapeutiskt. Leran ger en taktil upplevelse och kan hjälpa till att minska stress och öka välbefinnandet. När man drejar måste all koncentration ägnas åt tekniken. Detta fokus innebär att stress, negativa tankar och känslor hamnar någonstans långt bort - hjärnan slappnar av - och man kan lätt hamna i ett flow.

  3. Lär sig nya färdigheter: En kurs i att skapa med lera ger inte bara tillfälle att uttrycka sig konstnärligt utan ger också möjlighet att lära sig nya tekniker och färdigheter. Det är en chans att förbättra konstnärliga förmågor och upptäcka nya sätt att arbeta med materialet.

  4. Social interaktion: Alla mina drejkurser bokas upp privat - alltså det deltar inte några andra kursdeltagare. 
    I mina halv- och heldagskurser, kurser i kavling, tumning och ringling samt mina 2-dagarskurser kan det vara flera olika kursdeltagare som medverkar. Att delta i en sådan kurs ger dig möjlighet att träffa likasinnade människor och skapa nya vänskapsband. Det kan vara en rolig och givande social aktivitet samtidigt som det ger utrymme för konstnärlig utveckling.

  5. Varaktig upplevelse: Istället för en fysisk sak, ger en kurs i att skapa med lera en varaktig upplevelse. Den skapade konstverket blir ett minne, och de nya färdigheterna kan användas och utvecklas över tid.

  6. Anpassningsbar tidpunkt: Presentkortet ger mottagaren flexibilitet att välja en tidpunkt som passar deras schema bäst. (OBS. bokning görs inom ett år från det att kursen köptes). Det gör att man deltar när man känner sig som mest inspirerad och redo att dyka in i sitt konstnärliga projekt.

Sammanfattningsvis ger ett presentkort för en kurs i att skapa med lera inte bara en möjlighet att utveckla konstnärliga färdigheter utan erbjuder också en terapeutisk och social upplevelse. Det är en gåva som visar omtanke om personens passion för kreativitet och ger dem möjlighet att utforska och njuta av sitt konstnärliga uttryckssätt.