En kreativ heldag i lerans värld

I lager

1 900 kr

Kreativ heldag med keramik 
Priset avser per person

Minsta antal kursdeltagare för att denna kurs ska bli av är 4personer.

Denna dag ägnar vi oss helt åt att skapa. Du får prova på flera olika tekniker. Denna kurs passar alla!
Kursen innefattar 9 timmar varav 1 timmes introduktion och 30 min lunch.

Vi börjar dagen kl 9 med att jag går igenom kavling, tumning och drejning. Obs. det finns endast 1 drejskiva som ni turas om att använda under kursen. Introduktionen tar ca 1 timma. Sedan tar du över och under dagens gång skapar du fritt. Jag hjälper dig med tips, tekniska frågor och mycket mer.  

OBS. Den som vill prova på drejning får min 100%-iga hjälp och uppmärksamhet under max 30 min. Därefter jobbar du självständigt vid drejskivan. Detta för att jag inte ska "fastna" vid drejskivan utan ha möjlighet att hjälpa alla under mesta delen av tiden. Att lära sig dreja tar tid och vill du lära dig mer så håller jag kurser i detta där jag ger dig all min tid.

Vi tar en kort lunchpaus. Kaffe/te och enklare fika finns att tillgå hela dagen.

Ca kl 16.30 är det dags att avsluta och gå över dina alster, finputsa allt och se till att de är klara för att torka och sedan brännas.
Kl 17 städas lokalen och alla föremål, verktyg m.m. som använts diskas och rengörs.
Vi samlas sedan kl 17.30 över en fika och passar på att göra en enklare sammanfattning av dagens kreativa händelser! Kursen avslutas kl 18. 

Detta ingår: 2kg lera, enklare lunch, obegränsat med kaffe/te, skröjbränning, glasering och glasyrbränning. Efter ca 8 veckor är dina alster klara att hämta. Bor du långt ifrån kan jag skicka mot fraktkostnad.
Du kan köpa till extra lera för 80:-/kg. 

Är ni ett kreativt kompisgäng på mellan 4-7 personer som gärna vill hitta på något kul tillsammans är detta en perfekt kurs för er. 

Datum: Vi kommer överens om dag och tid.

Välkommen / Mona

Bor du långt ifrån så finns det fina övernattningsmöjligheter i Ulricehamn.